Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drastyczny spadek FPSów przy dobrym sprzecie

Alternatyw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam  problem z FPS. 

W październiku zmieniłem procka na i5-4460 3,20GHz. Mam grafe GTX 750 Ti

Wtedy miałem spokojnie po 250 stałych fpsów. Biegając po respie było między 350 a 390. Ogólnie niezaleznie od mapy fpsy przeważnie skakały między 300/270, jedynie na nuke było tych fpsów mniej.

Dziś jednak fpsów mam po 140 ze spadkami, ktoś sie orientuje co mogło na to wpłynąc?

Ostatnio czyściłem komputer z kurzu calutki wyczyszczony, nowa pasta na procka itd. Reinstal cs'a/steama/configu/wszystkiego

Ofc wiem, że po tej aktualizacji dźwieku mogło to zabrać fps'y dlatego tą opcje wyłączyłem ale to dalej nic.

Jestem weteranem 1.6 więc gram na 4:3 wszystko low 800x600 a fps'y dramat.

Jakieś propozycje?

bez gif

Opublikowano

Dzięki mordeczko za pomoc ale co do cfg i execów wszystko co możliwe wiem. Antywirusa eseta mam płatnego i wszystko jest pod kontrolą. 

Być może czas na formata, co prawda komputer świeży bo pierwszy raz odpalony we wrześniu, nic "dziwnego" przez ten czas nie ściągałem ale kto wie może format pomoże. Jednak za nim się za to zabiore poczekam może ktoś znajdzie rozwiązanie. Łap lajka za próbę pomocy.

bez gif

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...